Barion Pixel

5 tipp az organikus weboldal forgalom növeléséhez

5-tipp-organikus-weboldal-forgalom

Az organikus weboldal forgalom növeléséhez több olyan stratégiára van szükség, amelyek javítják weboldalad láthatóságát a keresőmotorok és a potenciális látogatók számára.

Itt van néhány ötlet, amelyek segítségével megnövelheted weboldalad organikus forgalmát:

#1 – Optimalizád weboldaladat a keresőmotorokhoz

Figyelj arra, hogy weboldaladon érthető, releváns kulcsszavakat használj, és jó minőségű, keresőmotorokra optimalizált tartalmat tegyél közzé. Használd nyugodtan a Google Kulcsszótervezőjét, hogy megtaláld azokat a kulcsszavakat, amelyekre optimalizálni tudod a weboldalad.

#2 – Nagyon jó minőségű tartalmat tegyél közzé rendszeresen

Ilyenek például a blogbejegyzések (mint ez), esettanulmányok/portfólióelemek, podcast epizódok, cikkek, videók, infografikák és egyéb releváns tartalmak, amelyek hasznosak a célközönség számára. Hetente, de legalább kéthetente tegyél fel új, friss tartalmat a weboldaladra.

#3- Használj más platformokat is

Oszd meg weboldalad tartalmát olyan közösségi média platformokon, mint az Instagram, Pinterest, Facebook, TikTok, Youtube, Twitter, LinkedIn és mások. Ez segít növelni weboldalad láthatóságát, és több látogatót vonzani oda.

#4 – Legyen a weboldalad linkelve más oldalakról (backlink)

Ha tudsz, akkor írj vendégposztot más weboldalakon. Így lesz olyan link, ami más külső oldalról fog a te weboldaladra mutatni. Ez segít javítani weboldalad hitelességét és a Google keresőben elfoglalt helyedet. Figyelj arra, hogy hiteles weboldalakon jelenjen meg a weboldaladra mutató link.

#5 – Ne feledd az email marketinget

Használj email marketinget weboldalad tartalmának népszerűsítésére, és több látogató bevonzására. (€20 ajándék kreditet kapsz a MailerLite fiókodhoz, ha ezen a linken regisztrálsz!) Hírleveleket készíthetsz, promóciós ajánlatokat küldhetsz, vagy megoszthatod legújabb blogbejegyzéseidet email feliratkozóiddal.

Összegzés

Ne feledd, hogy az organikus weboldal forgalom növelése időt és erőfeszítést igényel, ezért türelmesnek és kitartónak kell lenned. Kövesd a fenti ötleteket, és meg fogsz lepődni, amikor látod, ahogy weboldalad organikus forgalma növekszik!


Készen állsz arra, hogy stratégiai tervet készítsünk weboldalad számára? Írj nekem, és elkészítjük a weboldalad.

Készítsük el együtt a weboldalad! →

mockup1

ingyenes

kezdőoldal tervező

Azon gondolkodsz, hogy mit és hova írj a weboldaladra? Ingyenes exkluzív hozzáférést kapsz a Kezdőlap Tartalomtervező ebookomhoz!

Az a tartalomtervező, amelyet minden általam épített weboldal megtervezéséhez használok. Töltsd ki az üres helyeket, hogy a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben meg tudd írni a weboldalad kezdőlapjának szövegét.

Görgess fel↑