Barion Pixel
Szeretnél te is weboldalt vállalkozásodnak, de nem tudod még milyen legyen?

A weboldal tervező ebook segítségével megtanulhatod, hogyan kell a látogatók figyelmét megragadni az első pillanattól kezdve, hogyan lehet a vállalkozásod személyiségét és arculatát tükröző weboldalt készíteni. Itt megtalálod azokat az eszközöket, amelyekkel magabiztosan építed fel a weboldaladat, nagyobb bizalmat építesz ki a közönségeddel és több ügyfelet tudsz szerezni.

Ez kell nekem is! →

weboldal tervező

Te sem tudod, hogyan állj neki a weboldal készítésnek?

 • Folyamatosan halogatod a weboldalad elkészítését, mert őszintén szólva fogalmad sincs, hol kezdd el, milyen tartalmat tegyél az egyes oldalakra.
 • Segítségre van szükséged a célközönségednek szánt üzeneted finomításában és a weboldalad szövegének letisztázásához (azaz, hogy ne vesztegess időt olyan emberekre, akik nem az ideális ügyfeleid)
 • Szeretnéd, ha valaki lépésről lépésre megmutatná, mit tegyél a weboldalra, így végre nem kell más vállalkozások weboldalait böngészni, és csak a sajátodra koncentrálhatsz.
 • Végig bújtad a netet, megnéztél rengeteg tutorial videót, de nem igazán voltak a segítségedre.
 • És közben nagyon-nagyon szeretnéd, hogy olyan weboldalad legyen, ami ténylegesen téged és a vállalkozásod üzenetét adja át.

Ezt nem hagyom ki →

Miért hasznos neked ez a weboldal tervező ebook?

 • Tanácsot és ötleteket kapsz mit írj a Főoldalra, a Szolgáltatások oldalra, a Rólam oldalra és a Kapcsolat oldalra.
 • Nincs szükség programozói tudásra, az ebookban található lépések mindenki számára könnyen követhetőek.
 • Segítséget kapsz a kulcsszókutatáshoz, hogy úgy tervezd meg a tartalmaidat, hogy a Google kereső is szeresse azokat
 • Segítséget kapsz a weboldalad céljának és célközönségének meghatározásához, amellyel több ügyfeled lehet
 • Weboldalad közzétételéhez megkapod a szükséges lépéseket, hogy minden gördülékenyen menjen.
 • Blogbejegyzések rendszeres közzétételéhez heti tartalomtervezőt kapsz ajándékba.
 • +10 részes email sorozat, amiben minden hasznos információt megkapsz a weboldal készítés alapjaihoz.
weboldal tervező

PLUSZ + FANTASZTIKUS BÓNUSZ

3 db Canva-ban szerkeszthető Hangulattábla sablon, amelyek testreszabásával saját márka színeidet megtalálod. És a magasan konvertáló Canva sablon csomag is a tiéd, amiben 60 db közösségi média sablont találsz (10 mindegyik típusból): Instagram bejegyzés, Instagram story, Pinterest pin, FB oldal borítókép, FB csoport borítókép, FB bejegyzés. Illetve 5 modell-mockup, amivel könnyedén tudod népszerűsíteni a digitális termékedet.

weboldal tervező moodboard
weboldal tervező moodboard
weboldal tervező moodboard

Egy jó weboldal nem csak az üzleti céljaid eléréséhez szükséges, hanem a vállalkozás hitelességét is növeli.

Azonban, ha nincs tapasztalatod a weboldal tervezés területén, akkor a feladat elképesztően nehéznek tűnhet. De ne aggódj! Az ebook segítségével könnyen megtanulhatod, hogyan tervezz egy csodálatos weboldalt a saját vállalkozásodnak.

Weboldal tervező

86% kedvezménnyel most

csak 4 990 forint

Igen! Megveszem most 4990 forintért →

(Normál áron 34 990 forint)

“Era minden elképzelésemet maradéktalanul megvalósította!”

“Türelmesen kitartott, és minden apró változtatást végrehajtott. Era nemcsak a honlapomat készítette, hanem segített a blogírásban, a képek szerkesztésében és formázásában is.”

Molnár Zsuzsa

“Csodás weblapot kaptam az elképzelésem szerint.”

“Erikát csak ajánlani tudom. Ami nekem fontos az a gyors reakcióidő és a minőségi munka, nála mindkettő kritérium teljesült. 🙂“

Németh Noémi

“Olyan egyedileg kigondolt működést valósított meg, amire kevesek képesek.”

“Erika egy rendkívül tehetséges site builder. Nem ismer akadályokat, célba viszi amit elkezd. Nagyon precíz, de cseppet sem körülményes. Márka Designerként több hasonló kollégám volt, de Erika a legjobb.”

Illés László

Ádám mérnökiroda weboldal

“Több pozitív visszajelzést kaptam ügyfelektől.”

“Az új, potenciális ügyfeleimet is bátran tudom a weboldalra irányítani, ha szeretnék a céget megismerni. A közös munkánk nagyon eredményes volt, az igényeimet hamar megértette és a javaslatai is nagyon jók voltak. A munkával nagyon gyorsan végeztünk. A weboldal pedig megbízhatóan működik, hiba nélkül.“

Dr. Ádám Zoltán

Molnár Erika vagyok, webdesigner, WordPress fejlesztő

Webdesignerként WordPress weboldalakat készítek egyedi tervezésű és fejlesztésű sablonból. Célom, hogy segítsek eljutni a weboldalról való álmodozástól a weboldal elindításáig olyan vállalkozóknak, akik készen állnak az üzleti sikerük következő szintjére lépni. Hiszen az ideális ügyfeleid megnyeréséhez olyan professzionális weboldal designra van szükséged, amely közvetíti a Te egyedi történetedet.

Amikor nem az irodámban vagyok, és weboldalakat tervezek, akkor lehet éppen biciklizek, kirándulok a családommal, vagy éppen egy jó könyvet olvasok. Szeretem a tengerpartot, a Balaton partot. Szeretem a hajnali madárcsicsergést, és az est csendjét.

Legyen neked is ügyfélmágnes weboldalad a weboldal tervező segítségével!

Az ebookban található tippek és trükkök segítségével egyszerűbbé válik a weboldal készítése, és garantáltan eredményesebbé teszi a vállalkozásodat az online térben. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és szerezd meg most a Weboldal Tervező Ebookot, hogy sikeres weboldalt készíthess!

Weboldal tervező

86% kedvezménnyel most a weboldal tervező

csak 4 990 forint

Igen! Megveszem most 4990 forintért →

(Normál áron 34 990 forint)

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Görgess fel↑