Barion Pixel

VIP Intenzív - Húzd ki a weboldalt a teendőid listájáról

Végezz többet azokból a dolgokból, amelyek a legfontosabbak a vállalkozásodban, és szerezd vissza végre a hétvégéidet…

Legyen weboldalam 2 nap alatt

Ismerősen hangzik?

Tudod, hogy egy barkács weboldallal nem fogsz boldogulni, de a költségvetésed nem engedi meg, hogy egy teljesen egyedi weboldalt készíts a vállalkozásod jelenlegi szakaszában.

Túlterhelt vagy a weboldalad (újra)tervezésével kapcsolatos összes lehetőséggel. Minden alkalommal, amikor hozzáfogsz, a teendők listája és a tanácstalanságod csak egyre nagyobb lesz.

Tele vagy ötletekkel, de kevés az időd, ami azt jelenti, hogy megrekedtél, vagy nehezedre esik elkezdeni. Tudod, hogy valamin változtatni kell…

Hogyan lesz 2 nap alatt weboldalad

Munkafolyamat

01.

Foglalj időpontot konzultációra

Egyeztessünk időpontot, hogy megismerjük egymást, és megbeszéljük üzleti céljaidat és igényeidet.

U.I. ne felejtsd el hozni kedvenc italodat 😉

02.

Foglald le a tervezés kezdési dátumát

Ha tetszünk egymásnak, hivatalossá tesszük, és együtt elindulunk az úton! A kezdési dátum biztosítására 25% előleget fizess be, és már küldöm is az üdvözlő csomagot.

03.

Készítsd elő a tartalmat

A tervezés kezdési dátuma előtt el kell készítened a tartalmat. Ez magában foglalja a kérdőívek kitöltését, Pinterest-tábla létrehozását, valamint a weboldalra szánt fényképek és szövegek összeállítását.

04.

Elkészítem a weboldalad

Itt kezdődik a varázslat! Dőlj hátra és lazíts, miközben felépítem a weboldalad a DIVI weboldalépítő és egy hozzád illő prémium sablon segítségével!

05.

Módosítások

Minden általad adott módosítást elvégzek, és gondoskodom arról, hogy minden részletet véglegesítsünk a tökéletes weboldal létrehozásához.

06.

Végső simítások

Az elkészült weboldal használatát egy oktató konzultáció keretén belül megmutatom.

07.

Közzététel napja

Itt az ideje ünnepelni! Közzétesszük a weboldalad, és megmutathatod a világnak🥂

08.

Közzététel után

Átadás után 30 napig támogatást kapsz a weboldaladdal felmerülő problémákkal kapcsolatban.

 • velemeny_ildi

  “Imádom nézegetni az oldalt és rácsodálkozni, hogy ez az enyém!”

  “Személyesen találkoztam Erával egy kapcsolatépítő napon és nem sokkal azután eldöntöttem vele együtt szeretném megalkotni a weboldalam. Honlapja, személye, egyedi kódolás ígérete és az “online otthonod” elnevezés nálam megnyomott minden fájdalompontot.

  A közös munka előtt megrémültem a sok és számomra új informatikai feladattól, úgy éreztem túl nagy fába vágtam a fejszémet. De a pánikhangulatomnál megnyugtató volt Era hozzáállása, hogy mindent megoldunk! Biztosított arról, hogy jó és szakértő kezekben vagyok és úgy is lett!

  A honlap nagyon csinos, mutatós, áttekinthető, igényes lett. Aki még gondolkodik azon, hogy Erával dolgozzon, annak azt javaslom, ne várjon! Nem kell semmitől tartania! Rövid idő alatt és szuper formában lesz honlapja!”

  pennartstudio.hu

  Tariné Molnár Ildikó

 • katica-mockup

  Csak ajánlani tudom!

  Erika nem csak profi, de nagyon kedves és segítőkész is, lelkiismeretes munkát végez! (VIP – Designer egy napra)

  Pas-Kiss Kata

 • illeslaszlo_web2

  “Olyan egyedileg kigondolt működést valósított meg, amire kevesek képesek.”

  “Erika egy rendkívül tehetséges site builder. Nem okoz gondot a nulláról felépített oldalamnak a WP frissítés. Gyors, figyelmes és megbízható. Azoknak ajánlom akik gyorsan és egyszerűen akarnak weboldalt, úgy hogy van saját elképzelésük erről vagy arról. Nem ismer akadályokat, célba viszi amit elkezd. Nagyon precíz, de cseppet sem körülményes. Pénzügyileg korrekt, nincs elszállva – egy igazi kincs. Márka Designerként több hasonló kollégám volt, de Erika a legjobb. Nagyon elégedett vagyok vele.”

  illeslaszlo.com

  Illés László

 • sportbetting

  “Minden gyorsan, pontosan, olajozottan működött.”

  “Nagyon elégedettek voltunk a munkával. Alig bírtuk Erikával tartani a tempót, amit diktált. Felmerülő nehézség esetén is a segítségünkre volt, hogy eljussunk a végeredményig, ami egy letisztult, minden kérésünknek és elvárásunknak megfelelő weboldal. Csak ajánlani tudom. A jövőben biztos fogunk még együtt dolgozni. Köszönjük a munkát!”

  Kugler Bence

 • adampm2

  “Több pozitív visszajelzést kaptam ügyfelektől.”

  “Az új, potenciális ügyfeleimet is bátran tudom a weboldalra irányítani, ha szeretnék a céget megismerni.

  A közös munkánk nagyon eredményes volt, az igényeimet hamar megértette és a javaslatai is nagyon jók voltak. A munkával nagyon gyorsan végeztünk. A weboldal pedig megbízhatóan működik, hiba nélkül.”

  adampm.hu

  Ádám Zoltán

 • funding-pro2

  “A végeredményre nagyon büszke vagyok.”

  “Úgy vágtam bele ebbe, mint egy szükséges rossz, amin túl kell esni, ahhoz, hogy a saját vállalkozásomban dolgozhassak, mert én azon a véleményen voltam kezdettől, hogy enélkül nem vesznek komolyan. De hála Erikának, ebből egy izgalmas és kreatív kaland lett, számomra egy új világ nyílt meg ezzel, és főleg, hogy annyira flottul ment minden. Köszönöm!

  Éljenek a vállalkozó Anyukák! 🙂”

  fundingproject.hu

  Kovács Tímea

 • wheels4camp_web

  “Erika megvalósította azt, amiről álmodtam, ami a szívem vágya volt.”

  “Erika mindenben segített, a szövegezéstől kezdve a tökéletes kreativitáson túlmenően folyamatosan kapcsolatban volt velem. Az új weboldal csak és kizáróan pozitív visszajelzéseket adott, mind használatát, mind a dizájnt tekintve.

  Erika munkája, szolgáltatása, tudása a maximális kategóriába sorolandó. A közös munka valóban “közös” volt. Szerintem az EkkaPixels méltó példája lehetne számos hasonló profilban dolgozó vállalkozásnak. Munkája igényes, tökéletes, és a kapcsolódó árak pedig teljesen korrektek! Mindenkinek csak ajánlani tudom Erikát!“

  wheels4camp.hu

  Balázs Tímea

 • scrapkozosseg-mockup

  Türelmes, precíz, pontos. ❤

  Erika segített abban, hogy valóban átlássam és megértsem a weboldalam működését. Szeretem, hogy úgy tudja elmondani a szakmai dolgokat, hogy a laikus is megérti. (VIP – Designer egy napra)

  Rajkainé Pál Anita

 • goodvibes_web2

  “Csodás weblapot kaptam az elképzelésem szerint.”

  “Erikát csak ajánlani tudom. Ami nekem fontos az a gyors reakcióidő és a minőségi munka, nála mindkettő kritérium teljesült. 🙂“

  goodvibeszurich.ch

  Németh Noémi

 • nuadakutyaiskola2

  “Era minden elképzelésemet maradéktalanul megvalósította!”

  “Türelmesen kitartott, és minden apró változtatást végrehajtott. Era nemcsak a honlapomat készítette, hanem segített a blogírásban, a képek szerkesztésében és formázásában is.”

  nuadakutyaiskola.hu

  Molnár Zsuzsa

vip intenzív

Miben segíthet a VIP Intenzív a vállalkozásomnak?

MIELŐBB ONLINE LESZEL

Te adod a szöveget, a képeket és az elképzeléseidet, a többit én készítem el. A weboldalad két nap alatt elkészül!

IDŐT TAKARÍT MEG NEKED

Minden weboldalhoz a WordPress + DIVI kombót használom – könnyű megtanulni, használni és frissíteni a weboldalad, így hosszú távon rengeteg időt takaríthatsz meg.

NÖVELHETED AZ ÁRAKAT

Egy professzionális megjelenésű weboldal, amely hatékonyan kommunikálja az értékeidet, lehetővé teszi, hogy aggodalom nélkül számítsd fel az áraidat.

MEGŐRIZHETED A PÉNZED

A kis költségvetéssel rendelkező kezdő vállalkozások számára 2 két napos weboldal remek megoldás, amíg kitalálod, mi működik. Nem kell kompromisszumot kötnöd a minőség terén, ugyanakkor okosan bánsz a pénzeddel is.

STRATÉGIÁRA ÉPÜL

Minden két napos weboldal egy erős weboldal stratégia alapjaira épül, ami magabiztosságot ad ahhoz, hogy megoszd az ajánlatodat a világgal!

VIP Intenzív

290 000 Ft

All-inclusive weboldal tervezés

 • Teljesen személyre szabott weboldal tervezés asztali számítógépre és mobilra egyaránt (5 oldal)
 • WordPress tartalomkezelőben felépített weboldal
 • Prémium sablon
 • Egyéni weboldal gombok és ikonok
 • Technikai SEO beállítások
 • Google Analytics, és Search Console integrálás

All-inclusive szolgáltatás

 • Miniarculat kialakítása (betűtípusok, színek)
 • 1 órás kezdő konzultáció
 • 1 órás oktató konzultáció az átadás során
 • Átadás után 30 napos utánkövetés
 • Bónusz: 37 oldalas Weboldal tervező
 • Bónusz: Tartalom tervező

Kezdjük el most →

Még nem vagy biztos? Foglalj időpontot konzultációra

Teljesen elfelejtettem bemutatkozni!

Molnár Erika vagyok, szabadúszó webdesigner és WordPress webfejlesztő. Letisztult és modern weboldallal segítem a hozzám hasonló vállalkozókat, hogy a siker következő szintjére emeljék vállalkozásukat.

Kialakítottam egy olyan weboldal tervezési folyamatot, amely lehetővé teszi, hogy személyesen együttműködj egy profi webdesignerrel, és mindössze 3 héten belül elindítsd weboldaladat.

Miért?

Mert a vállalkozóknak a fontos dolgokra kell összpontosítaniuk, mint például a pénzkeresésre és a vállalkozásuk sikerének következő szintjére emelésére, nem pedig a weboldal készítésre.

Készítsük el az egyedi weboldalad →

Molnár Erika Ekkapixels webdesign

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudod 2 nap alatt elkészíteni a weboldalt?

Egyszerre csak egy ügyféllel dolgozom, hogy minden fókuszomat és figyelmemet rád fordíthassam a 2 nap alatt. Rendkívül komolyan veszem a projektedet, és teljes mértékben Rád és vállalkozásodra összpontosítok.

Mennyi időbe telik a tartalom előkészítése?

Attól függ! Ez mindenkinél más, de azt tapasztaltam, hogy a legtöbb ügyfelemnek 2 hét és 1 hónap közötti időre van szüksége ahhoz, hogy összegyűjtse fényképeit, megírja a szöveget, és kitöltse az Ideális ügyfél avatar és Brand + Stílus kérdőíveket.

Hogyan fogunk kommunikálni a projekt alatt?

Legfőképpen emailen kommunikálunk. Viszont a weboldaladra szánt tartalmat egy előre létrehozott és megosztott Google Drive mappába kell tenned. Így nem keverednek el az emailek tengerében.

Van lehetőség részletfizetésre?

Természetesen! Foglaláskor 25% előleg befizetése szükséges a tervezés kezdési dátumának biztosításához. A 2. részletet (75%) a weboldal átadása után 4 nappal esedékes.

Mire van szükséged a kezdéshez?

A tartalomra! Weboldalad tartalmának összeállítása (fotók és szövegek) után nyugodtan hátradőlhetsz, miközben én tervezek!

Milyen hamar tudunk kezdeni?

Az első lépés, hogy foglalj időpontot egy INGYENES konzultációra, ahol megbeszéljük weboldalad igényeit, elképzeléseidet és a következő szabad kezdési dátumot. Miután kiválasztottuk a dátumot, szerződést kötöttünk, elküldöm az Üdvözlőcsomagot minden olyan információval, amelyre szükséged van a weboldal tartalmának összeállításához (fotók és szövegek) a kezdési dátum előtt.

Ne izgulj! Elküldöm Neked a Tartalomtervező útmutatókat is, amelyek sokkal könnyebbé teszik ezt a folyamatot!

Melyik weboldal platformot és építőt használod?

Leginkább a WordPress és a DIVI-t használom, mert nagyon flexibilis, megbízható, és igény szerint bővíthető extra funkciókkal.

De ha olyan weboldalt szeretnél, ahol nem kell neked foglalkozni a későbbiekben a karbantartással, biztonsággal, akkor a Squarespace platformot ajánlom neked.

Veled akarok dolgozni! Mi a következő lépés?

Szuper! Alig várom, hogy egyeztessünk a weboldalad projektjéről! Foglalj időpontot INGYENES konzultációra. Alig várom, hogy megismerjelek!

Készen állsz egy olyan weboldalra,

amely ügyfeleket és dicséreteket hoz?

Naná, igen, ezt akarom! →

Még nem vagy biztos? Foglalj Időpontot Konzultációra

Görgess fel↑