A bit about me

Rólam

Szabadúszó webdesigner és webfejlesztő vagyok, és segítek Neked az egyedi weboldalad elkészítésében. Olyan vállalkozásokkal dolgozom együtt, akik munkájukban arra törekednek, hogy minél minőségibb szolgáltatást nyújtsanak. Ezért szeretnék, ha weboldaluk is egyedi, minőségi lenne. Nem elégednek meg előre kész weboldal sablonnal, tisztában vannak az egyedi design tervezés előnyeivel, és ki is akarják azt használni. Fejlődni szeretnének, nem pedig egy lenni a sokból.

Szenvedélyem a munkám, és szeretek lenyűgöző weboldalakat összeállítani. Készítek egy design tervet, és életet lehelek bele, statikus képből egy teljesen működő weboldallá alakítom.

Szeretnél valami különleges vagy szokatlan dolgot a weboldaladra? Semmi gond, kitalálom. Imádom a kihívást!!

Szeretek olyan projekteken dolgozni, amelyek változást hozhatnak az emberek életébe, a környezetük számára. Szeretek olyan projekteken is dolgozni, amelyek lehetővé teszik számomra, hogy valami újat tanuljak.

Imádom a kihívást!

“If you can imagine it, it’s possible”

Walt Disney

Introvertált vagyok. Szeretek dolgozni. Szeretek gondolkodni. Szeretek alkotni. Szeretem az állatokat, növényeket. Szeretek biciklizni, kirándulni, szeretem a vizes sportokat. Szeretem a tengerpartot, a Balaton partot. Szeretem a hajnali madárcsicsergést, és az est csendjét.

Ha szeretnél velem együtt dolgozni, kérlek írj nekem, vagy kérj árajánlatot!
Áraimról pedig itt tájékozódhatsz.

EkkaPixels webdesign