Barion Pixel

Emeld a vállalkozásodat egy magasabb szintre

Ha nemcsak toporogni szeretnél, hanem kezedbe akarod venni az irányítást. Tanfolyamok, melyekkel szintet léphetsz.

Mutasd a tanfolyamokat →

Válassz az alábbi kurzusok közül, ha…

Egy kisvállalkozás tulajdonosa vagy, aki készen áll arra, hogy fejlessze és magasabb szintre emelje online jelenlétét

Rászánod az időt arra, hogy elsajátítsd a weboldalad kezelését, vagy a követőszámod növelésének titkát

Hajlandó vagy fejlődni, hogy kitűnj a tömegből

Itt az ideje, hogy neked is legyen egy csodálatos, saját

online otthonod

Szia! Era vagyok! Olyan vállalkozásokkal dolgozom együtt, akik munkájukban arra törekednek, hogy minél minőségibb szolgáltatást nyújtsanak.

Vállalkozóként nagyon jól tudom, milyen helyzetben vagy. Tudom milyen frusztráló a gondolat, hogy valami újat kell megtanulnod, ami szükséges a vállalkozásod fejlődéséhez. És még rosszabb az a gondolat, hogy fogalmad sincs honnan nézz utána, vagy éppenséggel tudod, de száz helyről tudod összeszedni.

Időt és pénzt spórolok neked! Azonnal alkalmazható tudást kapsz kézhez és végig  fogom a kezed, ha elakadnál, segítek.

MailerLite A-Z tanfolyam

MailerLite Tanfolyam

Még mindig a hírlevél küldést tartják a legjövedelmezőbb és legköltséghatékonyabb marketing csatornának a marketingesek . A legkevesebb anyagi ráfordítással a legnagyobb megtérülést várhatod.

A kapcsolatépítés legbiztosabb módszere is: hiszen az email lista a tied, azt senki nem veheti el. Ha összeomlik a Facebook, Instagram, akkor is el tudod érni a követőidet.

De vajon hogyan valósíthatod meg? Lépésről lépésre megtanulhatod, hogy hogyan állítsd a vállalkozásod szolgálatába az e-mail marketinget.
Az email marketinged akár már néhány óra múlva beindulhat!

SEGÍTEK, HOGY A LEGGYORSABBAN TANULD MEG AZT, AMIRE A TE VÁLLALKOZÁSODBAN SZÜKSÉGED VAN.

A kurzus célja, hogy időt takaríts meg, és ne pedig hozzáadjunk még valamit az amúgy is sok tennivalóidhoz. Mire elvégzed a tanfolyamot, készen állsz arra, hogy elküldd első e-mailedet a MailerLite hírlevélküldő rendszeren keresztül (magabiztosan!)

Azonnal meg kell néznem →

Weboldal karbantartás minikurzus – HAMAROSAN

weboldal karbantartás

Mindegy mekkora a vállalkozásod, a weboldaladnak karbantartásra van szüksége. A weboldal karbantartás akkor látványos igazán, ha elmulasztod. A jól karbantartott oldal onnan ismerhető fel, hogy nem okoz kellemetlenséget, „csak” kifogástalanul működik.

Sokan hiszik azt, hogy egy weboldalt egyszer kell elkészíteni és utána nincs is vele tennivaló. Sajnos az internet nem alszik és kedvenc célpontjai az elhanyagolt honlapok. Senki nem szeretné, ha feltörnék az oldalát, esetleg értékes információt szereznének meg tőle. Főleg, hogy hónapokig is eltarthat mire észreveszed, hogy mi történt!

Szerencsére rendszeres ellenőrzéssel ezek a veszélyek kivédhetőek. Sőt, a honlapodon élmény lesz időt tölteni. A vásárlóid könnyen navigálnak, az összes aloldal gyorsan tölt be, és a képek is azonnal megjelennek. Egy professzionális és rendszeresen karbantartott weboldal igazán jól tükrözi a vállalkozásod, termékeid vagy szolgáltatásod minőségét és színvonalát. Nem kérdés, ha van honlapod, akkor gondoskodni kell róla.

Görgess fel↑