Barion Pixel
Weboldal készítésre szabad időpontok már csak 2023. szeptembertől vannak, időben foglald le! →

Kezdőlap Tartalomtervező

Azon gondolkodsz, hogy mit és hova írj a weboldaladra? Ingyenes exkluzív hozzáférést kapsz a Kezdőlap Tartalomtervező ebookomhoz!

Az a tartalomtervező, amelyet minden általam épített weboldal megtervezéséhez használok. Töltsd ki az üres helyeket, hogy a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben meg tudd írni a weboldalad kezdőlapjának szövegét.

mockup1

Ez a részletes Kezdőlap Tartalomtervező neked való, ha…

 • Folyamatosan halogatod a weboldalad elkészítését, mert őszintén szólva fogalmad sincs, hol kezdd el, milyen tartalmat tegyél az egyes oldalakra.
 • Segítségre van szükséged a célközönségednek szánt üzeneted finomításában és a weboldalad szövegének letisztázásához (azaz, hogy ne vesztegess időt olyan emberekre, akik nem az ideális ügyfeleid)
 • A legnagyobb félelmed az, hogy egy olyan weboldalt hozol létre, amely az ideális ügyfeleidet nem igazán hozza lázba, és ha csak arra gondolsz, hogy a weboldaladat közzéteszed, elhatalmasodik rajtad az imposztor szindróma.
 • Szeretnéd, ha valaki lépésről lépésre megmutatná, mit tegyél a kezdőlapra, így végre nem kell más vállalkozások weboldalait böngészni, és csak a sajátodra koncentrálhatsz.

Ismerős? Ne izgulj! A Kezdőlap Tartalomtervező mindebben támogat téged.

Molnár Erika vagyok, webdesigner, WordPress fejlesztő

Webdesignerként WordPress weboldalakat készítek egyedi tervezésű és fejlesztésű sablonból. Célom, hogy segítsek eljutni a weboldalról való álmodozástól a weboldal elindításáig olyan vállalkozóknak, akik készen állnak az üzleti sikerük következő szintjére lépni. Hiszen az ideális ügyfeleid megnyeréséhez olyan professzionális weboldal designra van szükséged, amely közvetíti a Te egyedi történetedet.

Amikor nem az irodámban vagyok, és weboldalakat tervezek, akkor lehet éppen biciklizek, kirándulok a családommal, vagy éppen egy jó könyvet olvasok. Szeretem a tengerpartot, a Balaton partot. Szeretem a hajnali madárcsicsergést, és az est csendjét.

Molnar-Era-EkkaPixels
 • illeslaszlo_web2

  „Olyan egyedileg kigondolt működést valósított meg, amire kevesek képesek.”

  „Erika egy rendkívül tehetséges site builder. Nem okoz gondot a nulláról felépített oldalamnak a WP frissítés. Gyors, figyelmes és megbízható. Azoknak ajánlom akik gyorsan és egyszerűen akarnak weboldalt, úgy hogy van saját elképzelésük erről vagy arról. Nem ismer akadályokat, célba viszi amit elkezd. Nagyon precíz, de cseppet sem körülményes. Pénzügyileg korrekt, nincs elszállva – egy igazi kincs. Márka Designerként több hasonló kollégám volt, de Erika a legjobb. Nagyon elégedett vagyok vele.”

  illeslaszlo.com

  Illés László

 • goodvibes_web2

  „Csodás weblapot kaptam az elképzelésem szerint.”

  “Erikát csak ajánlani tudom. Ami nekem fontos az a gyors reakcióidő és a minőségi munka, nála mindkettő kritérium teljesült. 🙂“

  goodvibeszurich.ch

  Németh Noémi

 • nuadakutyaiskola2

  „Era minden elképzelésemet maradéktalanul megvalósította!”

  “Türelmesen kitartott, és minden apró változtatást végrehajtott. Era nemcsak a honlapomat készítette, hanem segített a blogírásban, a képek szerkesztésében és formázásában is.”

  nuadakutyaiskola.hu

  Molnár Zsuzsa

 • wheels4camp_web

  „Erika megvalósította azt, amiről álmodtam, ami a szívem vágya volt.”

  “Erika mindenben segített, a szövegezéstől kezdve a tökéletes kreativitáson túlmenően folyamatosan kapcsolatban volt velem. Az új weboldal csak és kizáróan pozitív visszajelzéseket adott, mind használatát, mind a dizájnt tekintve.

  Erika munkája, szolgáltatása, tudása a maximális kategóriába sorolandó. A közös munka valóban “közös” volt. Szerintem az EkkaPixels méltó példája lehetne számos hasonló profilban dolgozó vállalkozásnak. Munkája igényes, tökéletes, és a kapcsolódó árak pedig teljesen korrektek! Mindenkinek csak ajánlani tudom Erikát!“

  wheels4camp.hu

  Balázs Tímea

 • funding-pro2

  „A végeredményre nagyon büszke vagyok.”

  „Úgy vágtam bele ebbe, mint egy szükséges rossz, amin túl kell esni, ahhoz, hogy a saját vállalkozásomban dolgozhassak, mert én azon a véleményen voltam kezdettől, hogy enélkül nem vesznek komolyan. De hála Erikának, ebből egy izgalmas és kreatív kaland lett, számomra egy új világ nyílt meg ezzel, és főleg, hogy annyira flottul ment minden. Köszönöm!

  Éljenek a vállalkozó Anyukák! 🙂”

  fundingproject.hu

  Kovács Tímea

 • adampm2

  „Több pozitív visszajelzést kaptam ügyfelektől.”

  “Az új, potenciális ügyfeleimet is bátran tudom a weboldalra irányítani, ha szeretnék a céget megismerni.

  A közös munkánk nagyon eredményes volt, az igényeimet hamar megértette és a javaslatai is nagyon jók voltak. A munkával nagyon gyorsan végeztünk. A weboldal pedig megbízhatóan működik, hiba nélkül.”

  adampm.hu

  Ádám Zoltán

 • sportbetting

  „Minden gyorsan, pontosan, olajozottan működött.”

  „Nagyon elégedettek voltunk a munkával. Alig bírtuk Erikával tartani a tempót, amit diktált. Felmerülő nehézség esetén is a segítségünkre volt, hogy eljussunk a végeredményig, ami egy letisztult, minden kérésünknek és elvárásunknak megfelelő weboldal. Csak ajánlani tudom. A jövőben biztos fogunk még együtt dolgozni. Köszönjük a munkát!”

  Kugler Bence

Görgess fel↑