Barion Pixel

Hogyan tudod megtalálni gyorsan és könnyen az első vagy következő webdesign ügyfeled?

4strategia_webdesignereknek

Ma egy különleges nap van! Miért? Mert itt az ajándékozás ideje!!

Kapsz egy ajándékot!!!

via GIPHY

(Bocsi, ez nem egy autó lesz…)

Na de mi is az ajándék?

Útmutató az első vagy a következő webdesign ügyfeled megszerzéséhez!

Ezt kifejezetten a kezdő webdesignerek számára készítettem.

Vagy azoknak a wendesignereknek, akik a kezdeti bizonytalan időszakban vannak, és próbálják kitalálni, hogy pontosan hogyan szerezzék meg az álom ügyfeleket.

Ha szeretnél segítséget az első vagy a következő webdesign ügyfél megszerzésében – 4 könnyen megvalósítható, de hatékony stratégiát ajánlok ebben az új ingyenes ebookban!

Ezek a stratégiák, amelyeket megosztok, kifejezetten azoknak szólnak, akiknek nincs sok idejük a marketingre. Tehát ezek tökéletesek azok számára, akik mellékállásban működtetik a vállalkozásukat, és ezért nem tudnak egész nap a hosszú távú, időigényes marketingstratégiákkal foglalkozni.

Nem fogunk belekezdeni a blogolásba, podcast indításába vagy 5 webinárium megrendezésébe ezen a héten. Ehelyett gyors és egyszerű módszereket mutatok be a következő ügyfeled megszerzéséhez!

Ha készen állsz arra, hogy megfogadd az ötleteimet, és alkalmazd őket a saját vállalkozásodban, töltsd le az ingyenes ebookot!

Kérem az ebookot! →

mockup1

ingyenes

kezdőoldal tervező

Azon gondolkodsz, hogy mit és hova írj a weboldaladra? Ingyenes exkluzív hozzáférést kapsz a Kezdőlap Tartalomtervező ebookomhoz!

Az a tartalomtervező, amelyet minden általam épített weboldal megtervezéséhez használok. Töltsd ki az üres helyeket, hogy a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben meg tudd írni a weboldalad kezdőlapjának szövegét.

Görgess fel↑